NIEUW! NU BESCHIKBAAR! Wandelgids voor de route tussen Trento en Bologna.

Titel: “Trento – Bologna a piedi”
ISBN: 978-90-820515-2-0

De handzame wandelgids in kleur beschrijft een route van 261 km die u in ongeveer elf dagen leidt vanaf Trento over de heuvels naar Verona en over dijken langs de rivieren de Adige, de Po en de Reno tot in Bologna. De route is opgedeeld in 29 stukken van gemiddeld 9 km die naar voorkeur aan elkaar kunnen worden geknoopt. U ziet steeds links een kaart en rechts de begeleidende tekst. In het boek vindt u ook informatie over overnachtingsmogelijkheden, geordend per plaats, met een prijsindicatie.

Wilt u het boek BESTELLEN? Stuur dan een email naar abeekes@xs4all.nl. Vermeld daarbij uw adres, de titel van het boek en het aantal exemplaren. Ik stuur u dan het boek toe met een factuur. Het boek kost €19,95 (incl. btw). Verzendkosten binnen Nederland zijn €3,50.

Als u dit boek bestelt samen met Dwalen op de Via Rome, dan betaalt u voor beide boeken samen slechts € 27,50 (incl. btw). U betaalt dan geen verzendkosten.

Er is ook een gpx-bestand beschikbaar, bestaande uit vier tracks: de hoofdroute (Trento-Bologna 2018) en drie alternatieve route-stukken (Calliano, Ponte di Veja en Zevio), plus de genummerde route-aanwijzingen uit de tekst en de locatie van de accommodaties. Als u het boek heeft kunt u het zipped bestand
downloaden via een paswoord: laatste woord van aanwijzing 98 uit het boekje, zonder de afsluitende punt.

Dit boek is ook beschikbaar in het engels.

Klik hier voor wijzigingen in de route en/of de overnachtingen.

Zie hieronder enkele voorbeeldpagina’s uit het boek: